وبلاگ
آموزش تصویری حذف اکانت تلگرام برای تمام سیستم عامل ها

برای حذف اکانت تلگرام دو روش بسیار ساده وجود دارد. همانطور که بروزرسانی تلگرام با دانلود لینک مستقیم برنامه از طریق سایت رسمی امکان پذیر است، حذف حساب کاربری تلگرام نیز به کمک لینک مستقیم دیلیت اکانت تلگرام و از طریق اپ های موبایل و دسکتاپ Telegram قابل انجام است.
تفاوت دیلیت اکانت تلگرام و حذف خودکار تلگرام
بهترین راه برای حذف حساب کاربری تلگرام از طریق ورود به لینک مستقیم دیلیت اکانت تلگرام است. البته برای ورود به لینک باید از فیلتر شکن استفاده کنید. در این روش اکانت بعد از طی مراحل بلافاصله و به صورت دائمی پاک می شود. روش دوم حذف اکانت از طریق اپلیکیشن موبایل و دسکتاپ تلگرام است. در این روش شما می توانید حساب کاربری را به صورت خودکار (Self-destruct on Inactivity) اما بعد از یک بازه زمانی معین یعنی حداقل ا ماه و حداکثر 24 ماه به طور خودکار حذف کنید. برای اینکار باید در بخش تنظیمات تلگرام مشخص کنید که اگر به هر دلیلی به مدت 1 ماه از اکانت استفاده نکردید، اکانت حذف شود. تعداد ماه را خودتان می توانید مشخص کنید اما این روش فوری نیست و زمان می برد تا اکانت بهطور خودکار حذف شود.
قبل از حذف اکانت تلگرام باید چه کنیم؟
1.تهیه بک آپ از چت ها و فایل ها
برای تهیه نسخه پشتیبان از کانت تلگرام یا بک آپ باید از نسخه دسکتاپ استفاده کنید. برای بک آپ ابتدا وارد Settings شوید و سپس Advanced را انتخاب کنید و در آخر Export Telegram data را بزنید. این گزینه اجازه میدهد چتها، عکسها و ویدئوها را بهصورت فایل خروجی روی سیتم ذخیره کنید.
آموزش تصویری بک آپ گیری از تلگرام
1. وارد منو 3 خط یا همبرگری شوید.
2. settings را انتخاب کنید.
4. گزینه Advanced را انتخاب کنید.
5. Export Telegram data را انتخاب کنید.
6. تیک مربوط به دیتاهایی که می خواهید از ان بک اپ داشته باشید را بزنید و در آخر Export را بزنید.
7. به دلایل امنیتی تلگرام 24 ساعت بعد به شما اجازه دانلود بک آپ را می دهد. تاریخ و زمان دقیق برای اکسپورت دادهها را تلگرام با یک پیام اطلاع می دهد. امکان فارسی سازی منوهای تلگرام وجود دارد اما اگر تلگرام شما به زبان انگلیسی است. برای انجام مراحل بهتر است از مترجم گوگل با اسکن عکس و متن کمک بگیرید.
2.ذخیره اطلاعات مهم
پیامهای مهم، شمارهها، لینکهای گروه و کانال های مورد علاقه خود را جداگانه ذخیره کنید.
3. انتقال مالکیت کانال یا گروه هایی که ادمین آن هستید
اگر شما مالک یک کانال یا گروه مهم هستید، قبل از حذف مالکیت را به فرد دیگری منتقل کنید تا تنظیمات کانال یا گروه برای حذف یا ایجاد تغییرات قابل دسترسی باشد.
4. تغییر مالکیت ربات های تلگرام متصل به حساب
اگر برای مدیریت کانال ها و گروه های خود از ربات هایی استفاده می کنید که با حساب کاربری شما ایجاد شده اندباید بدانید که با حذف کانت تلگرام این ربات ها نیز غیر فعال می شوند و باید قبل از حذف تغییرات لازم و انتقال ربات ها را انجام دهید.
5. بررسی احراز هویت دو مرحلهای
اگر Two-Step-Verification فعال است، رمز عبور آن را بدانید در فرآیند حذف ممکن است نیاز باشد تا آن را وارد کنید.
آموزش حذف اکانت تلگرام
1. دیلیت اکانت تلگرام فوری از طریق مرورگر و لینک مستقیم
1. ابتدا در مرورگر لینک مستقیم حذف اکانت تلگرام را باز کنید.
2. شماره موبایل خود را با پیششماره (مثلاً +98…) وارد کنید.
3.کد تأیید برای شما پیامک یا در اپ تلگرام ارسال میشود بعد از ارسال کد را وارد کنید.
4.در صفحهای که باز میشود، دلیل حذف را که به صورت اختیاری است انتخاب کنید. سپس روی گزینهٔ حذف Delete My Account کلیک کنید. در صورت فعال بودن رمز دومرحلهای ممکن است از شما خواسته شود رمز را وارد کنید.
5. با تأیید، اکانت شما بهصورت دائمی حذف میشود.
نکات مهم:
- این عمل قابل بازگشت نیست؛ پس حتماً قبل از آن پشتیبانگیری کنید.
- در صورت عدم دریافت کد، از گزینه ارسال مجدد یا بررسی صحیح واردکردن شماره استفاده کنید.
2. دیلیت اکانت تلگرام اندروید و iOS
1.از طریق اپلیکیشن موبایل یا دسکتاپ تلگرام وارد اکانت خود شوید. از بخش Settings گزینه Privacy and Security را انتخاب کنید.
2. سپس در بخش If Away For یک بازهٔ زمانی انتخاب کنید (مثلاً 1 ماه، 3 ماه، 6 ماه، 12 ماه). دقت کنید بازه ای که انتخاب می کنید به این معناست که اگر تا آن بازه هیچ فعالیتی نداشته باشید، اکانت بهصورت خودکار حذف میشود.
3. حذف حساب کاربری تلگرام دسکتاپ ( ویندور و مک)
- وارد منو همبرگری در سمت چپ بالا شوید
2. settings را انتخاب کنید.
3. Privacy and Security را انتخاب کنید.
4.Delete my account را انتخاب کنید
5. بازه زمانی مورد نظرتون را انتخاب کنید.
پیامدهای حذف دائم اکانت تلگرام
- با حذف پروفایل و شماره موبایل از سرویس تلگرام دیگر به حساب قبلی دسترسی ندارید.
- بخش مخاطبین و اطلاعات پروفایل حذف میشود.
- پیامها و چتها: پیامهای شما از حساب شما حذف میشود؛ در برخی موارد پیامها در چتهای دیگران ممکن است باقی بماند یا بهصورت کاربر حذفشده یا Deleted Account نمایش داده شود. بهتر است قبل از حذف پیامهای حساس را پاک کنید یا از تاریخچه چتها را پاک کنید.
- کانالها و گروهها: اگر مالک تنها کانال یا گروه باشید، بهتر است مالکیت را منتقل کنید؛ در غیر اینصورت ممکن است دسترسیها تغییر کند یا کانال بدون ادمین بماند.
- نام کاربری (username): بعد از حذف ممکن است نام کاربری آزاد شود و دیگران بتوانند آن را انتخاب کنند.
- عدم امکان بازیابی: تلگرام بهطور معمول اکانت حذفشده را بازیابی نمیکند.
- همیشه قبل از حذف، نسخهٔ پشتیبان تهیه کنید به ویژه اگر برای امور کاری از تلگرام خود استفاده می کنید.
مشکلات رایج برای Delete Account Telegram
- دریافت نکردن کد تأیید: شماره را با پیششماره درست وارد کنید؛ بررسی پیامرسان تلگرام (کد گاهی از طریق خود اپ هم ارسال میشود)؛ تماس با اپراتور موبایل در صورت عدم دریافت SMS.
- فراموشی رمز دو مرحلهای: اگر رمز دومرحلهای را فراموش کردید، ممکن است نتوانید عملیات حذف را تکمیل کنید، در این حالت دستورالعملهای تلگرام برای بازیابی را دنبال کنید.
- بعد از حذف اکانت، میتوانید با همان شماره دوباره اکانت بسازید، ولی محتوا و تاریخچه قبلی قابل بازیابی نیست.
نکات امنیتی و حریم خصوصی هنگام حذف حساب کاربری تلگرام
- قبل از حذف، فهرست دستگاههای متصل را از بخش Settings و بعد Devices بررسی کنید.
- اطلاعات حساس را پاک کنید یا پیامها را قبل از حذف دستی حذف کنید.
- خروج از سرویسهای جانبی متصل (OAuth) را فراموش نکنید.
پرسشهای پرتکرار
آیا با حذف اکانت تلگرام میتوانم آن را برگردانم؟
حذف دستی معمولاً دائمی است و تلگرام امکان بازیابی کامل تاریخچه یا محتوای اکانت حذفشده را فراهم نمیکند.
آیا پیامها برای دیگران هم حذف میشوند؟
پیامها برای شما حذف میشوند. در برخی سناریوها پیامها در گفتگوهای دیگران باقی میماند یا بهصورت Deleted Account نشان داده میشوند؛ بنابراین اگر پیام حساسی دارید، بهتر است قبل از حذف آنها را پاک کنید.
چگونه قبل از حذف از چتها بکاپ بگیرم؟
از گزینهٔ Export data در تلگرام دسکتاپ استفاده کنید از بخش Settings وارد Advanced شوید و سپس Export Telegram data را انتخاب کنید.
آیا اپ موبایل گزینه حذف دارد؟
اپ موبایل معمولاً گزینهٔ حذف فوری مستقیم ندارد؛ برای حذف فوری معمولاً باید از آدرس رسمی my.telegram.org استفاده کنید یا تنظیم حذف خودکار را فعال کنید.





















